Valborg

Sitter här och festar loss med en påse chips och mineralvatten dagen till ära!! Man måste ju passa på, det är bara valborg en gång om året! :P Vi har träning imorn kl 11..

Idag har jag gymmat och tränat fotboll... träningen med a-laget var dålig, det var bra övningar men för dåliga avslut, för dålig inställning och tempo i övningarna... usch..  Jag blev dock mest förbannad på mig själv som inte heller gjorde nån bra träning, lite sliten efter gymmet iofs, men inte heller så jättesugen på att träna... dålig mental förberedelse helt enkelt!

Orkar inte printa ner så mycket ikväll, tänkte luta mig tillbaka och se filmen "300". Hörsss

image40

Sprint - Åmot Börsen

Rutinen: Ner, ta en kopp kaffe, läsa tidningen är slutförd.

Fick en 5:a i börsen och var bäst tillsammans med Anders Juliusson med det igår, dom sågade resten rätt hårt, inte så konstigt. Dessutom så sågade jag lite också i tidningen, hehe, lite kul att läsa faktiskt.

Länkar till de olika matchreferaten:
Moss Avis ("Her må Marcus gi tapt" - här jag tar fram sågen lite)
Moss Dagblad (finns även bildspel från kampen)
Sprint-Jelöy hemsida

Idag har vi restutitionsträning kl 12 där vi ska ut och jogga en halvtimma, 45 minuter, sen ska jag ner på gymmet och köra mitt styrkepass dessutom. Vad kul det ska bli... *gäsp*

Reflekterade nu över att min nolla höll i 262 minuter... det är nog personligt rekord, och bara 8 minuter från att bli historisk... pissigt..

Väckt

Klockan är 04:33 och jag blelv effektivt väckt av en polare från Etuna. Haha.. han gjorde ett bra jobb med att skrämma mig faktiskt!

Sitter uppe och reflekterar att jag har en hyffsad start som han sa det. Tänk att gå från en tuff fight om första jobbet i Etuna till att få jävligt bra kritik i Norge på samma nivå, minst.

Ska väl inte säga för mycket, tidningen kommer snart och med den börsen där man får betyget. Tycker dock inte att jag förtjänar mer än en 5:a och att jag som jag sa till reportern: "Jag var inte bäst, jag var minst dålig"

Nu ska jag sova igen... träning kl 12.


Sprint - Åmot 0-1

Säsongens första förlust är ett faktum. Sitter här och är missförnöjd med min egen insats och framförallt lagets.
Vi förlorar en match som vi borde vunnit med 3-0 och det beror mycket på vår oförmåga att inte sätta våra chanser! Vart är Ferna egentligen? =)

De hade fler chanser på det hela taget, tre träffar i virket, ingen av vilken jag tyckte var farlig. Gjorde ett patenterat "Luuugnt" skrik innan det small i virket första gången :D. Dock så fick vi i andra halvlek två straffar, båda i var sin stolpe. Helt fantastiskt. Där borde vi väl förstått att vi inte kommer göra mål och backa hem. Men istället så trycker vi på och de får en kontring där de kommer 2 ensamma med mig. Bollföraren spelar i sidled, jag fläker mig och räddar hans skott men inte bättre än att han kan trycka in returen rakt upp i nät-taket. Suck.

För min egen del så hade jag lite dålig fokus i första av någon anledning och slet med mina utsparkar och insparkar efter jag slog upp bristningen. I andra mycket bättre fokus och jag var väldigt bra i luften, dock fortfarande lite problem med sparkarna såklart... inte så konstigt med smärta och med tanke på att jag inte kunnat använt fötterna något under veckan...

Det enda positiva idag var förutom vädret och de 221 åskådarna att jag blev kårad till banans bästa. Fick en värdecheck på Pizzerian på 200 kr så man har en gratis pizza iaf ;) Dessutom fick jag nått från Moss Avis (klicka för matchref), ett champangeglas vars låda är prydd med "Sprint-Åmot 2007, Matchens spelare", ska samla på dom där jävla glasen nu!!!

Sammantaget bittert såklart, men det är bara att bryta ihop och komma igen! Tromsö 2 borta nästa måndag blir riktigt kul! Nu är det käk och en öl som gäller... dock ingen utgång eftersom vi förlorade, min dumma regel =).

Seriefinal #2

Jaha, då var det dax igen. Seriefinal i tredje omgången =). Det jävligaste är ju att det är sant. De vi möter, Åmot ligger tvåa med 6 poäng och vi är 3a med 4 pinnar.

Jag är helt övertygad att vi vinner, men också att det kommer bli jävligt jämt. Känslan har inte varit lika bra inför den här kampen som de två tidigare, så risken finns att man kommer släppa in nån kasse idag...

Lägger in lite bilder på diverse saker...

Träning innan kamp

Sitter här efter träning och funderar på om inte det är dax att duscha. Vi hade som vanligt en lugn och värdelös träning idag, men det känns iaf bra inför lördagen. Det enda som känns osäkert är om vi kommer göra mål, för våra forwards övertygar inte direkt på träningen...

Fortfarande lite deppad över Liverpools förlust igår och hävdar att Arbeola borde nöta bänk resten av sin karriär på Anfield. Helt klart det sämsta jag sett. Ge oss Finnan!! :P

Var hos vår fysio idag och fick strömbehandling på vader och lår. Jag är en sjukt stel människa tydligen ;) Kändes iaf bra på träningen idag, hoppas att jag kan ta 5 metern till helgen, det är dock tveksamt.

Sen har det jobbats. Det rullar på, börjar få lite kläm på grejerna även fast det är lite drygt med alla rutiner som vi håller på att upprätta för allt. Företaget ska nämligen ISO certifieras, jippi...  Fick en pakke med nått tjafs som låg i torr is. Det var jävlar i mig det kallaste jag nånsin känt. Tog några flisor i handen och det kändes som huden frös sönder dirket.. helt sjukt kul! :P

Har inte så mycket mer att komma med idag. Imorn blir en softich dag utan rörelse inför lördagen. Kan tipsa om ÖP-coachen för er som är fotbollsnördar. Manager tävling med Jämtländska spelare, haha... sjukt moro! :P

Inte gammal, men ändå sliten?

Har precis kommit hem från gymmet, spenderade 2.5 timmar på Spenst och känner mig rejält sliten. Väntar på Chelsea - Liverpool såklart.

Igår så blev det två träningar. Först på morgonen med Mike och Martin Kuvene vilket passade bra då han övade avslut. Efter en grundlig uppvärmning så gick det helt okay att utöva keeperträning, dock får jag ont så fort jag slår till bollen...

Jobbade mina 4 timmar, hände inte så mycket speciellt där, sen hem o vila lite innan nästa träning. Det var blött. Riktigt blött. Har regnat i tre dagar nu. Ingen humör höjare direkt.

Träningen var inte heller nå vidare. Vi spelade mycket 5 mot 5 och av någon outrundlig anledning så spelade vi man-man när vi kör zon på match, fattar ingenting... Det var bara 2 lag (B-laget hade restitution) som spelade om total seger, men dom byter sida efter varje liten match, så som keeper så har man aldrig chans att vinna.. suger kopiöst. Påtalade även detta för tränaren, man spelar ju för att vinna, inte bara för att vara där lixom...  Så jag blev lej p g a detta..

Idag har varit en lugn och tämligen händelsefattig dag förutom gymmet då. Börjar få ordning på det jag ska göra på jobbet och det är skönt, blir kul att kunna bidra! Trivs väldigt bra där dessutom och alla är kanon schysta... kunde inte fått det bättre faktiskt!

Nu håller vi tummarna för Liverpool ikväll!! :D
image31

Sliten och krampaktig

Har idag jobbat mina 4 timmar och efter det varit hos både kiropraktor och fysioteraput.

Hos benknäckarn var det inga större problem, det var bara en återkoll efter min stela nacke förra veckan. Han bräckte mig ett par gånger, sen var det gött mos.

Hos muskeltjommen blev det värre. Han klämde o donade på mitt onda lår och min onda vad. Fy fan va ont det gör, men så bra det blir efteråt. Han menade på att det jag hade var nån typ av kramp i muskeln p g a mycket och ensidig träning och att det utlösts pga dålig uppvärmning.

Om det är det så har han iaf jävligt rätt. Har tränat sjukt ensidigt med något som jag aldrig tidigare använt, fötterna. Nött tillslag med högern i två veckor. Dessutom så har jag klagat på att jag inte blir varm på a-lagsträningarna och att keepertränarn såsar för mycket. Slut på det nu.

Träningen idag blev bara en kort löprunda för mig på 4-5 km i sakta gemak, sen kollade jag på när grabbarna lirade tvåmål...

När jag tänker tillbaka på kampen så slår det mig att jag aldrig stretchade dom här numera onda delarna innan kampstart, p g a coachens snack som drog ut på tiden... så från och med nu så skiter jag i det och går ut 45 mins innan kamp oavsett vad han säger (jag skiter ju ändå i hans snack! =)).

Tänkte åka iväg och handla lite på ICA nu, bara för att se om det är lika som i Sverige och om man kan dra bonuskortet =) Ska dessutom se om dom är ombud för Posten Sverige ;)

Träning imorn kl 10! :P

Dagen efter Follo

Då var det återigen dax att slå upp tidningen och se vad för betyg som delades ut. Denna gång fick jag en 6:a på börsen och var bäst med det tillsammans med mittbacken Larsen och mittfältaren Julle. Dessutom fick jag en egen liten artikel med överskriften "Svenskens genombrott" (fast på norska då.. =)).

Artikeln om mig: Moss Avis

Om matchen: Sprint-Jelöy hemsida
Moss Avis
Moss Dagblad

Igår var jag faktiskt ut på byn med min roomie, Nyanta, och kikade läget. Drog hem rätt tidigt då det var hyffsat dött ute. Dock satt det bra med en bacon o ägg frukost nyss lagad av min eminente hyresvärd Fredriksen. Fantastiskt snäll man!

Det regnar idag, funderar på att gå och se Moss - Bryne uppe på Mellös så man kommer ut lite, ska väl även ta mig iväg till gymmet för lite återhämtningsträning. Men nu: sova :D

0-0 borta mot Follo!

För mig är det en seger. Vi spelade 0-0 borta mot seriefavoriten Follo och jag gjorde en bra match. Framförallt med tanke på att jag slog upp en streckning/bristning i höger lår efter 10 minuter och trots det tog ut o insparkar hela första omgången, och nästan hela andra. Dessutom så brast det i vänster vad så jag är hyffsat tilltuffsad just nu. Förstår dock inte hur fan det kan ske, men men...

Första halvlek var jämn och vi hade faktiskt den bästa chansen på en hörna som deras keeper gör en kanon/tur räddning på. De höll ett högre tempo och det kanske inte är så konstigt då de åkte ur Adeccoligan (div 1) ifjol.

Andra halvlek blev tillslut spel mot ett mål, mitt. De hade ett läge där de kom två mot mig på fem metern som jag gjorde en prakträddning på. Gjorde också en bra räddning på en Follo frispark som nickades mot krysset (jag kanske tar i..) där jag slängde mig och boxade undan till inkast.

Efter kampen och med två ispåsar på var ben så blev jag intervjuad av nån tidningstjomme som tyckte jag gjorde en bra match, kul det. Men än roligare är att vi inte släppt in ett mål än så länge i serien (peppar, peppar) och vem fan trodde att jag skulle åka hit och hålla nollan i två raka matcher? :D

Seriefinal #1

Idag så har vi seriefinal mot Follo borta. Det kanske låter lite fjantigt att kalla det för final efter en omgång, men det är ju så att vi leder serien och dom ligger tvåa.

Det känns bra inför matchen, klev dock av träningen i torsdags med en liten lätt streckning i höger höft, något som inte borde påverka mig under match idag får jag hoppas.

I tidningen stog det ingenting, men man kan läsa lite inför matchen på vår hemsida www.sprint-jeloy.no där vår forward Gard har skrivit en liten rapport.

Vid seger idag så blir det nog utgång på byn, eller resa till Oslo och hälsa på Gurra. Forza Sprint!! :D

Mitt i natta

Kom precis på att det var ett tag sen jag uppdaterat så här kommer en kort redogörelse för gårdagen:

  • Började jobba kl 10
  • Var hos Kiropraktorn vid 12
  • Jobbade igen till 1430
  • Träffade Mike på Spenst (gymmet), cyklade och gick igenom mitt fys-schema som jag ska börja med.
  • Åkte tillbaka till jobbet 1630 och jobbade till 1830
That's about it actually!

Idag har jag tränat med Mike och Ozz i morse, vi körde mycket fot teknik, tillslagsteknik osv.. avslutade med lite skott från Ozz. Sen blev det stressigt till jobbet, hämtade mat och post o sen dit för att börja kocka. Vi hade träning ikväll också, jag var väl med i ca 35 minuter innan jag fick en liiiten streckning i höger..ehh.. jaa... höft? Kändes mysko iaf..som tur är så var jag redan inbokad på återbesök hos kiropraktorn imorn, så han får kika på det där också..

Imorn blir soft, bara lite jobb, sen förbereda sig inför kampen på lördag. Follo borta, blir tufft, men helt klart möjligt!!

Har suttit ikväll och kollat på förra matchen... det är ändå hyffsat tempo men man ser inte mig så ofta.. :P

Ser på www.sprint-jeloy.no att man slagit rekord i antal besök under en månad och nu har näst flest sidvisningar av alla idrottsklubbar i hela Norge, styvt 78 000 st under en månad... det är imponerande... !

Tippeligan 2008

Har idag tränat två pass och med den utvecklingskurva som jag har nu så kommer jag utan tvivel spela i Tippeligan nästa år :D Skämt åsido så körde vi i morse med Mike kl 10 på AMFI banan (Konstgräs), det var jag och en liten "ny-norsk" som heter Ozz (han har dessutom bytt klubb til Fredrikstad). Vi körde mycket tillslag, passningar, långbollar till varandra. Det blev även en hel del där Ozz slog inlägg, jag la ner boll och loftar iväg långt på Mike. Dagens citat: "Det är ikke en klareringsfot det där, det är en passningsfot". Körde även en del utsparkar med halv-volly ("halvsprätt" på norska) från min 16m och kom faktiskt nästan till andra 16m, tillslut.

Kom på jobbet till halv tolv och började direkt med lunchen. Chefen tyckte jag skulle ha visitkort där det står "Vice President of logistics and lunch" han har humor och är skitrik sägs det, trevlig prick likförbannat :P Medans jag jobbade så kom jag och tänka på min riktiga arbetsplats i Västerås och att jag faktiskt saknar alla personer där riktigt mycket, nästan lite märkligt, men det är som att vara utan familjen på nått sätt... crazy shit ;)

Ikväll var det träning igen ute på en bondgård där dom "tillverkar" gräs till bl a fotbollsplaner, så gräset är bra men skiten lutar ju åt alla håll, inte en plan yta... Dessutom så har jag fått en liten låsning i nacken efter förmiddagsträningen så jag är inte i helt hundra format just nu. Ska till någon kiropraktor imorgon som kan räta ut mig.

Kvällen avslutades med mat och fotboll nere hos Fredriksens, morsomt som man säger! Imorn är en ledig dag från fotbollen, så jag ska på gymmet...

Här nedan är tabellen för vår serie, tänkte att det är bäst att passa på och klistra in den nu :D

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
1Sprint-Jeløy11002-00000-01002-03Statistikk
2Follo10000-01003-21003-23Statistikk
3Åmot10000-01003-21003-23Statistikk
4Mo IL11002-10000-01002-13Statistikk
5Lørenskog11001-00000-01001-03Statistikk
6Rosenborg 210000-01001-01001-03Statistikk
7Drøbak/Frogn10101-10000-00101-11Statistikk
8Mjølner10000-00101-10101-11Statistikk
9Mjøndalen10012-30000-00012-30Statistikk
10Skarp10012-30000-00012-30Statistikk
11Tromsø 210000-00011-20011-20Statistikk
12Alta10010-10000-00010-10Statistikk
13Harstad IL,10000-00010-10010-10Statistikk
14Hammerfest FK10000-00010-20010-20

Första arbetsdagen

Idag har vi klarat av den första arbetsdagen. *puh* det är jobbigt att jobba i 4 timmar varje dag :D Lyckades ordna lunch, skar upp lite paprika och gurka, ställde fram bröd och tillbehör samt kokade ägg, avancerat. Blev dock inte mätt själv, så nu ska det funderas över hur vi kan styra inköpen framöver.

Hade träning ikväll på en plan/åker som lutade åt alla håll. Målvaktstränaren i A-laget är för slö vilket får till följd att jag inte är helt varm när vi ska spela och inte presterar pga det. Blev tvungen att säga åt honom efteråt att vi måste höja intensiteten och lägga fokus på nått istället för att bara drälla omkring som vi gör nu...

...och imorn är det specialträning med Mike kl 10 på konstgräset. Då kommer jag få hårdkörning. Vi fokuserar på spel med fötterna, tillslag och mottag samt fältarbete. Naturligt eftersom det är mina största svagheter..

Vet inte vad jag mer ska förtälla, men jag har iaf lämnat in ansökan för att få ett norskt personnummer nu och konstaterat att man inte kan få tag i kontantkort för tele2 nånstans i byn.

Börsen

Idag kom då dommen från Moss-Avis. Yours truly fick en 5:a i betyg vilket är helt okay.

Skalan är 10 gradig men när matchen börjar så har ala en 4 i grunden om dom inte gör något alls...  det var bara två spelare som fick bättre betyg än mig och bara tre som fick sämre. Så helt ok alltså.

Han som hade högst snitt ifjol låg på typ 5,50. Så ni förstår att det är svårt att få bra betyg.

Länkar till tidningarna för att läsa om matchen:
Moss Avis
Moss Dagblad

Har idag kört ett träningspass med Mike kl 10 där jag och tre andra seriösa medlemmar av laget var med på. Lite återhämtning så inte så hög intensitet men bra teknik övningar, det är ju som bekant något som jag behöver... Nu ska grillen fyras upp och mat snart ätas igen ;)

Seger i premiären!

Vinst hemma mot ett dåligt Hammerfest med 2-0. Vi var betydligt bättre och borde vunnit med 7-0 minst. Åker inte Hammerfest ur så... ja...

Jag började med en katastrof dålig uppvärmning, hård, men dålig... hade problem o greppa bollen o allt möjligt... nervositet? Ja, troligen nått åt det hållet... gick in i garderoben (omkl rummet) och lugnade ner mig, fixade in ett tuggummi i käften och sen ut till match. Vi gjorde sån där larvig line-up, framför bänkarna dessutom.. :D

I första halvlek var det inte så mycket att göra, dom hade ett skott i ribban, men det var ingen fara. Deras farligaste chans kom på en frispark som de la från sidan inåtskruvat mot bortre krysset. Till saken hör att solen var på den sidan och jag såg inte ett skit, chansade och blockade där solen var och fick ut bollen till en resultatlös hörna.

Jag hade några utrusningar och lite spel utanför 16 meter att syssla med och gjorde det bra. Vi tog ledningen efter ca 30 minuter.

I andra var det ännu lugnare förutom på slutet då de faktiskt mäktade med 3 skott. Ett var i styrfart, ett lite hårdare och ett hårt, men mitt på som jag skopade upp utan retur.  Viktigt med tanke på att deras forward var på språng och garanterat satt en balja om jag släppt retur. I övrigt så plockade jag ner en höjdboll i fältet, och var involverad i lite fotspel, men inte mycket.

På det stora hela så var det inte alls mycket att göra men också skönt att börja med en sån match. Nu bygger vi vidare på detta och ser fram emot den betydligt tuffare kampen nästa vecka mot Follo borta.

Ska iväg till sportschefen Kjetil nu och äta lite grillat, med lite tur kanske man kan få en öl. Mer än så lär det inte bli då vi seriösa i laget har träning imorn kl 10 med Mike...

Imorn kommer det säkert bilder i tidningen som jag kan lägga in... ha en trevlig kväll och heja MoDo!

Inför seriepremiär hemma mot Hammerfest

Klockan är 10 och jag har precis ätit en frukost med bacon, ägg och bröd. Ska iväg till gymmet och cykla en 20 minuter och sen grundlig stretch för att mjukna upp inför kampen idag.

Det står en hel del i tidningarna om Sprint, jag gör ett försök att dokumentera det med mobilkamran :)


Fredagen den 13:e

Spooky friday! Jag tar inga chanser, sov till 12 och har inte motionerat något idag, allt för att inte riskera skada inför morgondagens premiärmatch hemma på Bellevue mot Hammerfest.

Tog dock en liten risk idag genom att följa med till Svinesund, de som jag/sprint hyr lägenheten av skulle dit och handla. Eftersom jag inte ännu har ett kylskåp så köpte jag bara nyttiga saker som chips, ostbågar, choklad, godis och snus :D.

Igår så hade vi sista träningen innan matchen imorn, helt värdelös träning... Han som är målvaktstränare i A-laget är en jättetrevlig kille men otrolig slö och mesig. Blir lixom inget gjort om inte jag själv säger till. Vi i startelvan körde lite uppspel/inlägg och sen avslutades det med 15 minuters spel A mot B. Som vanligt i sådana matcher så är B bättre och mer taggade, men resultatet blev 0-0.

Har en bra känsla inför morgondagen. Det ska bli jäkligt kul att börja matcha! Längtar som fan! Frågan är bara vad jag ska driva med ikväll... hej datorn, hej Football Manager, hej msn.... bifogar lite diverse bilder, på bellevue och mig själv och även en utsiktsbild från min lya, bilden är där Malla ska bo när han kommer på besök, han önskar nämligen "rummet mot fjorden", här även kallat dass :P


Arbei och jobb?

Varit iväg och sett vart jag ska jobba. Stället ligger ute i ingenstans på en gård och de håller på med forskning inom medicinsk industri, typ.

Mina arbetsuppgifter blir:
  • Fixa lunch (ska jag verkligen laga mat???)
  • Sköta logistik (utbildad inom det "Svenske Postverke", hehe... )
  • Diverse i labbet (Allt möjligt, kanske t o m preparera lösningar, tur man hade bra betyg i kemi.. *host*)
Det positiva är att det blir väldigt varierat. Det negativa att jag inte kan ett jota om nått. Tur jag har lätt att lära.. ;) Företaget är ett litet företag på 5-6 anställda och de gör någon typ av diagnos lösning som används i samband med blodprover, typ. Var bara där en halvtimma så jag har inte full pejling ännu. Dock så säljer de 80% av allt till Sverige som tydligen är ledande på det här området, där ser man...

Efter besöket på jobbet så blev jag tvungen att komma upp på klubbhuset och ringa massa samtal till SvFF för att ordna så jag blir spelklar tills på lördag. Inga problem verkar det som.

Dessutom så gjorde sportchefen (spelarutvecklaren) Mike klart mitt träningsschema, ser ut som följer:
  • Lördag - Match
  • Söndag - Återhämtning/ Mv teknik 10-11
  • Måndag - Träning A-lag + styrka någon gång under dagen
  • Tisdag - Mv träning 10-11 + A-lagsträning på kvällen
  • Onsdag - Styrketräning, valfri tid
  • Torsdag - Mv träning 10-11 + A-lagsträning på kvällen
  • Fredag - kanske ledigt, troligen träning med A-laget lr Mv träning
Visst låter det lättsamt? Puhh... kommer nog inte orka spendera mycket pengar i det här landet... blir väl bara sova på kvällarna... Blir trött av att bara läsa det jag nyss skrev, ska nog sova en timma nu... :)

Trening

Trodde jag hade tränig idag kl 10, men icke visade det sig. Tydligen förstår jag inte norska fullt ut ännu. :) Nåja, får dra iväg på gymmet istället, kan må bra av lite cykling och stretch inför kvällen och helgen framförallt.

Igår gjorde Liverpool det som behövdes och gick vidare till semi mot Chelsea. Blir tufft.

Tränade igår på morgonkvisten kl 10 med sportchefen, Mike. Där snackar vi om en kille som kan det här med träning, fy fan va jobbigt, och bra det är. Typiskt engelskt, hårt, intensivt och inte så jäkla lång träning. Tror vi höll på ca en timma på konstgräset.

Var på byn och åt en kebabtallrik för endast 105 NKR, sen hem och sov ett par timmar...

Idag är målsättningen att faktiskt packa upp lite, ser ut som fan här.

Helt färdig...

Nu känner jag onekligen av helgens eskapader, han hade väl rätt den där tränarn Jesse... sitter här kl 22,54 efter att ha sett ManYoo mot, ehh, mot, ehh, näe, just ja, det var bara ett lag på plan... :) Hursomhelst, sitter här helt färdig. Ont i läppen och ryggen... motade bollar med bröst, läpp, haka och även ibland händer och fötter... världens fläskläpp, jätte söt kille just nu...

Började dagen med att träffa sportchefen för att lägga upp veckans träningar, ska träna imorn kl 10 och torsdag kl 10 med honom samt lagträning torsdag kväll. Sen åkte jag till gymmet och cyklade 45 minuter, för att få igång pumpen.

Var även iväg och fick ett par nya skruvdobbsskor, det är nämligen gräs i premiären på lördag. Sen letade jag efter stället där man får ett personnummer. Kom givetvis 10 minuter för sent, så det blir återbesök imorn.

Lurar även på vad jag ska ha för mobilabbonemang/kontantkort. Har du några förslag så droppa en kommentar!

Tänkte bifoga en bild på den gula gräsmattan som är vår hemmaplan (Bellevue), men orkar inte sträcka mig efter telefonen... blir kanske imorn ;)


På plats i Norge

Nu är jag på plats i Moss. Känns jävligt märkligt... Dessutom känner jag mig sjukt sliten efter en helg med två rejäla fester och 40 mil i bil.

Igår när jag väl tog mig iväg (började packa bakfull kl 11) efter hockeyfinalen så tog jag mig bara till Karlstad. Möttes där av ett snöoväder med 5 cm snö och jag i en bil med sommarsulor, jättelyckat. Tog därför in på hotell Dahlin och stack vidare mott Moss kl 0730 på morgonen.

Kom fram 1030 till "AMFI banen" (Sprint's konstgräsplan) där träning för startelvan skulle starta 1100, jättekul och lång träning blev det med 5 cm snö på banan... vi körde nån lekaktigt o sen konstaterades att alla frös röven (eller snarare fötterna) av sig och träningen avslutades.

Fick en ohygglig huvudvärk av att röra mig, kanske inte konstigt med lite sömn och mycket alkohol i bagaget... Har spenderat resten av dagen nere hos Fredriksen kollandes på 3 kamper, den fjärde är igång nu. Sett Watford-Portmouth, Fulham-Man City, Lilleström-Fredrikstad och nu Viking-Rosenborg... fotbollsnörd javisst!

Lägger in lite bilder som är tagna på vägen hit samt en liten söt tjej ;)


Avskedad

Igår var det min avskedsfest på rolexgatan med många IFKare. Det var riktigt mysigt och som vanligt så kommer ingen ihåg nånting ;)

Har precis vaknat till liv och ska försöka fixa och dona här hemma, börja packa och sen visa upp lägenheten. Dock känns det mest som om jag vill slappa och glo på fotboll....

Lite bilder från gårdagen, tyvärr suddigt ofta, möjligen beroende på berusad fotograf :D


Allsvensk premiär

Har precis kommit hem efter att ha sett en horribel premiär i Allsvenskan... helt ärligt tror jag att vårt lag hade kunnat hålla jämna steg idag, det var lågt tempo, mycket långt och inte något klar spelidé från DIF iaf...

Ikväll ska man bli ordentligt onykter då grabbarna kommit på att jag ska firas av. Blir jävligt kul med en sista natten med gänget pryl... det som kanske inte är helt lyckat är att jag efter ikväll festat 3 kvällar och tränat 2 efter lägret... kommer till norge i kanon form ;)

---
Såpan om uthyrningen av lägenheten går vidare, blir tajt att få klart allt innan avresa på söndag.... *suck*

Sista dagen på jobbet

Sitter här på jobbet och förstår inte riktigt att det verkligen är min sista dag på ett bra tag. Kommer helt klart sakna alla undersköööna människor här och har helt plötsligt drabbats av någon slags vemod för att lämna bygget.

Firade min sista dag med en lättöl till lunch, är det fest,är det fest ;)

Ikväll ska jag åka till Kvicksund och följa pojkarna i IFK Västerås på sin första gräsmatch, lurar på om jag kan få mig ett träningspass samtidigt.. hmm..

Nu är det kö...
 

4 dagar kvar

Klockan har slagit över tolv och jag förstår inte hur jag ska kunna bli utvilad.

Det här är det bästa med flytten till Norge, jag kommer kunna sova 8-9 timmar varje dag och vara utvilad varje träning... inte som nu, sova 6 timmar, jobba 8, sen träna osv...

Har haft två söta tjejer som kommit och sett på lägenheten och båda vill ha den (och mig? :D). Räknar med att allt blir klart imorn angående det, skönt.

Nu är det dax att sova 6 timmar innan den näst sista arbetsdagen skall genomföras, troligen med övertid dessutom.... va kul det ska bli!

Bjuder på lite bilder från träningslägret i Turkiet...


En knapp vecka kvar

Snart bär det av till Norge!

Tänkte försöka blogga kontenuerligt från Norge så ni kan hålla koll på mig lite ;)

Nedräkningen har börjat på allvar...!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0