Long time no fucking see

Som väntat så dog mitt hemma internet i fredags, pretty much direkt efter att jag lastade in blogginlägget faktiskt. Satt och höll på att tanka ner sässe 2 av Weeds och var sjukt "gira". Men icke. Får vänta till nästa vecka när skol lovet är över och dom kommer tillbaka och startar om routern....

Kort om helgen: Spelade match i lördags, torsk 1-0 borta mot seriemästarna. Klipp finns på www.kvikhalden.no. Var väl sammantaget en ok match av mig. Drog dock upp en sträckning i höften på uppvärmningen vilket gjorde att jag slet som fan med längden på insparkar osv... pinsamt mål dock..  Efter det party party. Söndag segt. Såg Moss vinna, äntligen.

Blev inget bloggande igår heller pga av en stressig arbetsdag. Har inte varit så mycket lugnare idag, men nu tog jag en kaffelaff och passar på.

Breaking news: Har äntligen lyckats bli kund i Norges ända avgiftsfria bank, Skandiabanken. Så nu har jag den banken både i Sverige och Norge, det blir bra. Ni som är svenskar förstår inte hur det är här, man betalar avgift när man handlar med kortet på macken!! Katastrof. Har legat och fiskat ut 2-300 pix i månaden i avgifter... skandal! Nu är det slut på den tiden!!

Ska iväg och coacha b-laget till seger ikväll. Vinner vi båda matcherna den här veckan så ligger vi bra till för att gå upp i div 5. Det vore en fin start på tränarkarriären :P Och ikväll så har vi inbytare på bänken :)

Friday night

Ligger här i soffan hemma och dunkar in ett blogginlägg via mitt gratis internet som ännu fungerar, peppar peppar...

Fick två stycken soffor idag av Kjetil (sportchef Sprint), en två sits och en tre sits. Ser ut som fan men det funkar. Alltså, dom är ju hela och så, men de höjer inte direkt stil-värdet av lägenheten om vi säger så :P

Annars så har det varit en rätt bra dag idag. Lite trött och sliten efter den sista juniormatchen som gick av stapeln igår. Vi torskade med 3-1 borta men det var helt ok med tanke på att vi inte hade några inbytare. Det beror på alla gula korten i A-lagsmatchen i onsdags som ledde till en del avstängningar, således juniorer som ska starta imorn.

Hur som helst så idag så åkte jag på jobbet till 9 och sen på MFK träning kvart över 10. Gjorde en ok träning. Mitt lag vann iaf, som vanligt :). Vi avgjorde 9v9 spelat i sudden death. Jag slog en lång passning som Morten plockade med sig elegant och satt perfekt bakom Kjell. Var med och käkade efter träningen, sen tillbaka på jobb en timma innan jag åkte och bar soffa.

Lagade till min världskända baconröra ikväll och har sett ett par avsnitt av Weeds säsong 2. Väntar på att resten blir klara... schön serie.

Har en riktigt bra slackerställning i soffan just nu, lyssnar på Guns'N'Roses klassiska album "Use your illusion II" och dricker vatten. Match imorn. Kvik Halden, i Halden. Blir jävligt kul.

Shalom moddafokkeez!

Rekord

I år har jag slagit rekord för antalet varningar under säsong. Brukar alltid få ett gult varje år för maskning eller utdömning av domaren. Nu har jag fått två gula på en halv säsong. Båda för utdömning av domaren. Dom är så jävla dåliga i div 3...

Igår blev det 2-2 efter två riktiga skitmål. Första var en frispark från 20 m där jag ville ha 2-3 man i mur. Det kom en... resultatet blev ett knallhårt skott stolpe-stolpe-in. Jag var nöjd....

Andra målet var en våldtäkt på yours truly. Hoppade upp o plockade ner en hörna, fick en tryck bakifrån och en armbåge från sidan vilket gjorde att jag inte kunde hålla bollen. Ingen frispark. Jag var nöjd. T o m motståndarna förstod inte att det inte blev frispark, de bara garvade och tackade. Jag tackade inte direkt domaren. Löpte ikapp han o skällde ut han på bästa svenska. Givetvis så började han famla efter kortet direkt jag kom löpande upp, så jag skyndade mig kasta ur mig så mycket som möjligt innan kortet var i luften...

Det som var kul med matchen var att domaren dömde tydligt med det andra laget till en bit ut i andra då han gett oss det 6-7 gula för dagen och pratat med tränarn, sen vände det totalt. Vi fick allt med oss, en billig straff och klarade att komma igen och göra 2-2.

Vi hade ett friläge på slutet efter att jag slog en 60 meters kross passning på halvvolly men han blev våldtagen i boxen utan åtgärd och sen var matchen slut...

Totalt sett ett fall framåt. Tycker dock att jag inte är helt på den nivå jag bör vara mentalt. Men bättre än sist iaf. Blir en jävligt kul match på lördag borta i Halden mot de som redan vunnit serien överlägset. Vi har bara 3 avstängda ;) 

Intressant...

Somnade nästan direkt när jag kom hem igår. Såg ett avsnitt av Weeds, sen när klockan slog 10 så slog Waffeman huvudet i kudden. Sov till halv 9 vilket är rätt länge. Allt för att kunna vara max laddad inför dagens utmaningar.

Känner mig trött idag. Förstår inte varför det alltid är sådär att om du sover för lite, då är du trött, om du sover för mycket, då är du också trött... Skumt.

Ska iväg på träning nu snart. Sen direkt hem o käka och slappa nån timma innan det bär iväg på match. Är jävligt intresserad av att se hur kroppen kommer att klara av det här. Om 8 timmar har vi svaret.

Måste lägga in det här från Weeds:

Andy Botwin: [to Shane about masturbation] Alright, listen closely. I'm not going to beat around the bush. Ha ha ha. Your little body's changing - it's all good, believe me. Problem now is... every time we jerk the gerkin, we get a lot of unwanted sticky white stuff everywhere, right? Right. So... First order of business - no more socks. They're expensive, gumming up the works plumming-wise. Now you might be thinking to yourself, "But, Uncle Andy, what do I do with all that pearl jam if I can't spew it into Mr. Sock?" Glad you asked... You can have a lovely time tugging the tiger in the shower each morning - that eliminates the need for a goo glove. But, the day is long, masturbation's fun, so unless we want to take 4 or 5 showers every day, we're gonna need some other options. So let's start with the basics. Tissues. Perfectly acceptable backstop for all that Creamy Italian. They can be rough and dry on such soft, sensitive skin and it can stick to your dick head like a fuckin' band-aid - ouch. From there we move on to more lubricated flack-catchers - specificially, bananas. Step one: Peel the banana. Step two: Slip the peel over your Randy Johnson and start pitching. Now for extra credit, warm up the peel in the microwave. Not too hot! Serious yowza. Also, olive oil, moisturizer, honey, spit, butter, hair conditioner, and Vaseline can all be used for lube. In my opinion, the best lube... is lube. So save your allowance and invest in some soon. Alright, moving on - when you tug your Thomas on the toilet - ffft - shoot right into the bowl. In bed - soft t-shirt, perhaps a downy hand towel of your very own that you don't mind tossing after tossing. There's no such thing as polishing the raised scepter of love too much. It reduces stress, it enhances immune function. Also, practice makes perfect. So work on your control now, while you're a solo artist - you'll be playing some long, happy duets in the future. Ok - class dismissed.

[Shane gets up to walk away]
Andy Botwin: Hey!
[tosses Shane a banana]
Andy Botwin: . Homework.

Nattsvart

Sitter på jobbet och ska lägga in en timmas jobb för att slippa stressa ihjäl mig imorn, kanske t o m tar en liten sovmorgon :)

Var upp på Sprint träning idag, hade glömt mina jobbnycklar på Bellevue i söndags, smart... Såg att de har lagt om lite och tränade på defensiv organisering. Blir svårt att hålla igen käften när man är där så jag pratade med Rene och tyckte han skulle styra dom lite mer. Tror att du tar bort många målchanser genom att styra dom du har framför dig...

Kjetil (sportchefen) har dessutom köpt ny soffa, så troligen ska vi hämta deras gamla idag och köra upp på casa-del-waffe ikväll redan!

Imorn ska jag träna med moss igen, kl 14... hmm.. är väldigt intresserad av att se hur det påverkar min matchprestation kl 19:30 imorn kväll..  Behöver iaf inte så lång uppvärmning :)

Eftersom jag ska köra dubbelt upp imorn så har jag laddat med mycket vätska idag (och, nej, ingen öl) samt kolhydratrik mat, middagen blev en stor portion fullkorns pasta med godis (joråsåattehh va ju förstås godis..) på. Ska ta en shake innan jag går i säng tillsammans med lite grovkornigt bröd. Sen 10 timmars sömn. Så det blir nog bra det där imorn....

Nu ska det packas klart. Skål!

A day to remember

Och då pratar jag inte om kredit kortet.

Igår lagade jag för första gången mat hemma på min nya fina spis! Gissa vad det blev? (Nej, falukorv finns inte i Norge)

I övrigt finns inte så mycket att förtälla. Fick ner första avsnittet av Weeds säsong 2 igår och om det där förbannande internätet som jag myglat mig på kan funka på kvällar så hade jag haft fler avsnitt. Hoppas på att det landar ner nått under dagen.

Ska åka till Fredrikstad idag och hämta några isolationsplattor som vi ska använda när vi skickar gods oversees... //Logistics Manager Waffeson.

Weekendo

Jag är otroligt missnöjd på mitt gratis internet som inte funkar över helgerna. För det vore ju tråkigt att surfa när man är hemma istället för när man inte är hemma... hmm..

Jaja, a short recap of this weekend:
Fredag: Match mot Rygge. Möjligen den sämsta fotbollsmatch jag deltagit i sen jag kom till Norge. Sjukt tråkig match som av nån konstig anledning slutade 3-3. Bara skumma mål mot också.. jaja..

Lördag: Fika med Mike på förmiddagen. Sen upp på Bellarn och såg Sprint spela liite bättre men inte tillräckligt bra och således förlora och nu ligga rikitgt pissigt till i serien (näst sist). Efter den matchen bar det av till IKEA i Asker där jag anlände 19:45 och gick ut 21:10 (stänger 21). Handlade lite smått o gott till mig själv som nu gör att jag faktiskt kan laga mat och äta den hemma!! Utveckling! :P Shoppade även saker till jobbet och hämtade några Land Rover delar hos nån tjomme. Kom hem till halv 12.

Söndag: Målvaktsträning på Bellevue med Björn-Erik och Korsnes. Fint väder och vi höll på lite för länge. Åkte direkt därifrån till våran B-lagsmatch som vi vann med 4-1 (coach seger... *host*) och hoppet för avancemang är stort. Efter det tog jag det jävligt lugnt hemma och kikade på lite fotboll på teven..

Övergripande för helgen var att jag såg första säsongen av Weeds. Riktigt bra serie tycker jag, så nu är den tillagd på favorit listan.

Nu är det färdig slackat på jobbet, dags att kavla upp armarna!

Skönt med en snabbis...

En snabbt och kort inlägg innan möte och senare match.

Var lagomt kul att åka på träning igår när solen gått ner. Det känns lixom inte helt motiverande. Sen blir det också väldigt paradoxalt att gå från en träning med ett lag i Adecco till ett div 3 lag. Det skiljer så otroligt mycket i teknik och fotbollsförståelse...  Får helt enkelt svårt att motivera mig och igår kväll blev jag inte svettig.

Ikväll är det match mot Rygge i Råde. Rygge har gjort det bra på slutet med 3 raka segrar mot Kvik, MFK och Sprint. Vi ska göra allt för att den trenden bryts idag. Matchstart kl 1700!

Imorn så har jag bokat in ett besök på IKEA. Ska tjacka en stekpanna och nån tallrik så jag kan laga mat :)

Känn ingen sorg för mig Göteborg

Trött. Väldigt trött.

Igår klev jag upp klockan 6 för att åka iväg till Götet på möte med våran distributör i Sverige. Tar 3 timmar så det är inte så blodigt.

Mötet var kul och man blir alltid lite mer peppad att jobba bra när man får vara delaktig på sånt. Tror dock jag sa ca 3 ord på hela dagen, förutom allt det sociala tugget då. Vilket är väl mest varför jag är med... Duktig på att ta folk..

Efter mötet så blev det middag på SoHo mitt i Nordstan. Ett jäkligt soft ställe med välidgt god mat och goda viner. Vi var väl klara strax efter 9 och via min kära kusin (barn) Marlene så åkte vi hem. Fick henne att köpa en stock snus på tobaksaffären, hon har bra kontakter där så det blir lite billigare ;) Tack :P

Hem kom vi vid halv 1. Du tror jag var pigg på MFK träningen idag eller? NJeet. Dels har jag inte tränat med dom på nästan två veckor pga skadan o så. Och dels så var jag trött, halvbakis och hungrig. Gjorde en rätt så blek insats på spelet. Kände mig virrig i kolan på slutet... jaja...

Sitter på jobbet nu och ska vara här rätt länge idag, sen iväg på träning med Ås som startar halv 9.... kuul tid....

Förresten så vann mitt juniorlag i tisdags med 4-1 efter en otroligt dålig inledning. Det stod 1-1 i paus och jag hade svårt att tro att vi skulle vinna, men efter lite rockeringar så tog gutta tag i det och det blev en rätt stabil seger.

Tyvärr så har Askim (de som leder) flyttat näst sista match till att vara efter det att vi möter dom. Annars hade det blivit en ren final där vi kan vinna serien om vi slår dom, beroende på målskillnad....

Då fär ma

Ska in till Oslo med en leverans. Tänkte ta hållplats på IKEA efteråt om kontot håller med.

Men först så ska jag in och hämta recept hos läkarn som jag har fast ändå inte eller kanske. Skum ordning dom har här i landet med fastläkare.

Adios amigos

Kein internet weekend

Mitt kära gratis internet visade sig vara väldigt gratis i helgen då det slutade upp att funka, förhoppningsvis bara tillfälligt. Jag hann iag med att ladda ner två grymmich filmer i BASEketball och Orgazmo!

Den största nyheten borde väl vara att jag i fredags inhandlade kyl, spis och tvättmaskin till den magra summan 12 samer. Eftersom vi skulle ha b-lagsmatch på lördag så ville jag ha det levererat så tidigt som möjligt, gärna innan 11, och det skulle ju absolut inte vara nått problem. Tjena. Nu blev matchen inställd som tur var, men dom dök ju inte upp. Ringde ett par gånger och ondade och tillslut dök det upp två taniga grabbar vid halv 2.

Jag missade därmed första halvlek av Liverpool-ManYoo, men det var det nog värt bara för att se dom två taniga grabbarna slita upp grejerna i sprialtrappan. Jag tog en bild som jag ska lägga in här sen....

Skönt att Pool vann, äntligen!

Skumt att Moss torskade med 4-2 igår. Såg inte matchen, var lite krasslig så jag beslutade mig för att inte frysa röven av mig utan tvättade kläder istället. Men fattar inte hur de kunde torska mot Sarp...

Jaja... nu är det dags att jobba...

Oslo

..slapp jag att åka till... skönt.

Får ta en tur in på måndag istället. Det blir bra det.

Har nu börjat flytten av mitt kontor, emot min vilja men ändå... :P

Istället för Oslo så blir det nu en efterlängtad tur upp på gymmet.

Sliter med att gå i trappor så det blir nog ingen ombytt Waffmeister på bänken idag... fast, ge mig en karta Voltaren och en kvarting så går väl allt vägen ;)

Stressobertil

Nu börjar jag faktiskt bli stressad.

Vilket är kinda nice faktiskt. Det är ju då jag är som mest produktiv :P

Har suttit och brottats med vårt totalt inkompetenta affärssystem i nästan 2 timmar för att lyckas lägga in en order. Det är kul.
Men så blir det när ekonomichefen köper in ett system utan att kolla med dom som ska använda det... men hej, det kostade ju bara 150 lax...

Ska pinna iväg och packa reagenser nu. Helst vill jag vara klar innan lunch, vilket ser lite mörkt ut. Hade planerat en tur på gymmet innan jag måste dunka iväg in till Oslo och leverera det som nu ska packas. Därefter direkt till en match som jag inte ska spela men se/hjälpa till att coacha. Är rätt svullen på knät och har problem med att gå ner för trappen så... blir knappast b-lagsmatch imorn heller om vi säger så... 

Var upp o kikade på Sprints träning igår och det som var positivt var att Lance var med lite grann, så knät börjar väl bli bättre. Han hängde med mig hem sen o vi kikade på ny-nerladdade avsnitt av Two and a half men. Kung serie.

Fick även höra av ett par spelare att dom ville ha tillbaka mig nästa år eftersom de tyckte jag var bättre än han som nu står. Kul att höra. Vi får väl se...

"Bättre att sikta mot Stjärnorna och landa på månen än att sikta mot trädtopparna och snubbla i gruset"

Två stygn, en fot och två mål

Igår spelade vi borta mot Lisleby, en match jag egentligen skulle stå över för att följa med junior laget och satsa på träningen med MFK och för att Tommy, the other one, har stått på så bra. Plus att jag trodde väl inte vi skulle vinna...

Jag fick rätt. Vi torskade med 2-0. Psykologiskt timade mål, 1-0 kom på övertid i första halvlek och 2-0 efter 5 minuter i andra. Vi spelade annars rätt bra, framförallt i första och de skapade inte mycket och vi hade ett gäng med halvchanser.

I andra så kom de ut bättre än oss och satt tryck på oss. Det började med målet, sen var det ett friläge, sen ett skott från 16m mot krysset, inspel från sidan och skott från 6m samt ett till skott från boxen som gick lågt. Jag hade alltså en hel det att göra...

Det som dock gör kvällen värd att komma ihåg är en situation efter 10-15 minuter i andra där jag är en bra bit utanför boxen och ska slå upp bollen (innan motståndaren tar den). Blir nästan en 50-50 situation och jag ska glida ut och få upp bollen....
Dock släpper gräset och det blir ingen kontrollerad glidning, bollen kommer inte långt, blir som en passning till närmaste man, och direkt när jag touchat bollen så kommer en motståndare och hoppar undan backen och landar med ena foten mitt på mitt knä.... skruvdobb givetvis...

Gjorde lite ont men jag körde på, gick nån minut, sen kollade jag ner på knät och det rann rejäla mängder blod från det. Bad dommarn om att få det fixat så vi tejpade ihop och körde... körde klart matchen givetvis...  men eftersom det blödde efteråt också så åkte jag upp till Legevakta och där sydde de ihop såret. Det som var lite coolt var att du såg rakt ner på muskeln, så gissar att det var ca 1-1,5 cm djupt...  två stygn blev det... ont i höger fot har jag idag... försökte träna med Moss idag men det var omöjligt. Tveksam till match imorn...

Jag har tidigare klivit match pga skada två gånger i mitt liv:
1. En b-lags match med Hammerdal 2002 då jag slog fingret kraftigt ur led.
2. En träningsmatch med Bälinge 2004 då jag bröt fotleden. (Förhindrade inte festen på kvällen dock, dansade runt med bruten ankel och söp bort jackan...)


Snörvel och booring

Sitter på jobbet och snorar lite och tycker att det är trist. Skulle egentligen varit på MFK träning men eftersom jag har match ikväll och jag är lite snorig och att coach inte vill att jag ska träna hårt på matchdagen så blev det inget.

Sen att jag själv tycker det är roligare att träna med Moss än att spela matcher med Ås, tja, det är bara så som livet är.

Ska väl snart ta och flytta kontor nu, har dragit ut på det länge nog. Sitter och packar lite smått. Ska göra det när han lill-chefen är borta. Funderade ett tag på att flytta in på hans plats och flytta hans kontor, men vet inte om det skulle uppskattas.  Iofs så var det ju så dom gjorde mot mig i vintras... hmm.... :P

Kommer nog att åka hem snart och vila, eller rättare sagt försöka bli frisk innan matchen. Knäcka nån voltaren och sova en timma eller två...

Ciao McLovin!

El auto is backobert!

Då har jag hämtat min kära lilla bil från mekanikern. En tusenlapp mindre fick jag som tack för det men även en ny rem.

Dock så hade remmen slitit sönder slangen till AC'n vilket innebär att jag måste nån gång i framtiden lägga ut ett par laxar till för att byta den slangen och fylla upp skiten... jippiiii

Måste förresten snart sälja bilen, har inte kollat upp det så noga, men tror inte jag har lov att ha en svenskreggad bil när jag är bosatt i norge. Tror det är typ 3 månader eller liknande.

Så om någon vill köpa min lilla Kax, hör av er! :P

Matchen i fredags

Vann med 2-1 såklart!

Breiflabb McLovin

Efter en tung helg som avslutades med bakis-kik på den eminenta filmen Superbad så har den nya veckan börjat ta form.

Igår hade vi besök av 3 st svenskar som var här på möte. Skönt att få höra modersmålet pratas inom dessa väggar :P Efter jobbet så var vi iväg till Engelsviken som är en väldigt bra fiskrestaurant.

Alla som känner mig vet att fisk är inte det första från menyn jag beställer. Men igår tänkte jag "whaddahell", inte kan man käka en gammal oxe när man sitter vid bryggan i en fiskrestaurant... så jag tog Fisksoppa till förrätt. Väldigt god måste jag säga. Sen till huvudrätt beställde jag grillad breiflabb. Breiflabb är Marulk.. En bottenfisk som ser otroligt ful ut. En fisk som smakade jävligt gott faktiskt.

Antingen så var restauranten så sjukt bra eller så är det jag som börjar bli gammal och därmed gilla fisk. Nästan orolig över att jag tyckte det var så gott. Givetvis skulle jag ju tagit en bild på maten som alla andra bloggare gör, men jag är ju inte som alla andra bloggare utan mer som en socialt korrekt människa. Sorry.. ;)

Kan även meddela att det redan börjar bli kallt i min lägenhet, är lite orolig inför vintern... har dessutom hookat upp på ett WLAN hemma så nu har jag (gratis) internet hemma! Yiiihaaaa!

En liten paus

Tar en eftermaten kaffe med tillhörande snus och mår gott i 5 minuter innan arbetet skall fortskrida.

Igår så vann mina juniorer med 5-0 hemma efter en taktiskt perfekt genomförd match. Var lite orolig när jag dök upp och såg att vi endast hade 10 spelare och ingen målvakt... men vi ringde in en till och hämtade en muslim utan krafter för att sitta på bänken (det är ramadan, dvs att han inte hade ätit..).

Vi valde att backa hem och pressade inte förrens på egen banhalvdel och det gav resultat i att vi bröt många uppspel och kom till en del kontringar. Dock gjorde vi de 3 första målen på fasta situationer...

Bilen blev bogserad till mekanikern igår, har inte hört nått om status ännu...

Ikväll är det match med a-laget hemma mot nått säckgäng. Tror och hoppas på 3 poäng även fast vi bara har 8 seniorspelare i truppen + två mv då...  kommer starta med 2 juniorer och har 3 juniorer och 2 16 åringar på bänken...

Lär väl inte bli nått bloggande i helgen så här kommer en redogörelse vad som ska ske i helgen:

Lördag:
-Träning på fm, på Bellevue med två andra mv
-Kika på Sprint - Modum
-Åka till Lilleström på partaj och senare utgång i Oslo

Söndag:
-Leda träning i Ås kl 13
-Mv träning för Sprint keeps efter det
-Löpning / Styrka själv

Peace out

Det var bra väääääder...

Bland de värsta väderlekarna jag upplevt på träning, åtminstone på sommartid. Började med lite lätt duggregn, som ökade tills det blev helt mörkt och man trodde att klockan var närmare 9 på kvällen än 12 mitt på dan...  Det började regna i sidled, alltså blåste det lite också... det kom åska... ja.. det var helt enkelt blött...

Kläderna jag hade på mig gjorde mig 10 kg tyngre, annars, annars, annars så hade jag säkert tagit Brandomirs straff :P Touchade den bara med vanten... grrr...

Nåja.. på träningen så var det uppdelat äldre mot yngre och vi körde först 3 mot 2 som vi äldre vann rätt klart och sen spel 5v5 som vi också vann såklart. Inte lika klart, men ändå rätt säkert.

Hur gick det då för mig undrar du? Tjaa, rätt okay. Gjorde en del bra räddningar men slet med passningsfoten på slutet framförallt när en halv liter vatten  var i skon och den bara gled ruuunt foten... när jag gick hörde man *klask, klask*.. det var helt enkelt blött...

Ska bogsera bort bilen till meken idag och med lite tur så är det up and running imorn!

Måste hem o hämta regnkläder till junior matchen ikväll....

Stress, press och ont

Igår hade vi träning halv nio med Ås. Det är inte en bra tid. Sjukt omotiverande, inte blev det bättre av ett hällande regn... Kom hem till 11 och låg o slappade framför teven till halv 1. Såg CSI och en av mina favorit serier, Two and a half men...

Idag är jag lite sliten eftersom jag klev upp kl 8 och drog till jobbet. Har stressat hela dagen, men nu ska jag ta det lugnt i 10 minuter iaf...

Har fått riktigt ont i handleden, haft det ett par dagar nu och det kan röra sig om en spricka i nått litet ben. Käkar voltaren nu och har lindat upp den lite. Får väl se om det håller. Gör mest ont när jag skriver dock... :P

Stekarn kom med ett förslag att driva servering i Klimpfjäll i vinter. Låter ju ehum, intressant. Förslaget är på remiss i bakre delen av huvudet...

Letade upp världens bästa (?) rockballad på youtube för att få lite stämning här i fikapausen, ja, det är November Rain med Guns'n'Roses...

Mmm...kaffelaff

Diagnostiserad

Yes, då har vi fått diagnosen på den sjuka lilla tyskan.. Hon lider av fläktremsbrott och måste således få en ny sån... Var inte så illa som jag först befarat, så hon är nog pigg och rask till helgen igen, hoppas jag!

Idag så var jag med på min första träning med den nya MFK coachen, Joacim Mensen. Var ett lite annorlunda upplägg och jag tror att han kommer att klara gigget galant. För mig så gick det sådär. Var jävligt seg i benen efter gympasset i söndags men kom igång på spelet  efter jag fick en boll i trynet och taggade till. Mitt lag vann ju givetvis och jag fick göra nån fin räddning inför kamrorna :P

Ikväll är det träning med Ås igen, på den suveräna tiden 20:30. Helt jävla bedrövlig tid... junior match på torsdag, a-lags match på fredag...

Ska lägga ner en del fler timmar på jobbet idag, har en hel del stuff som ska fixas. Sliter bla med en översättning från engelska till svenska. Det är ju så lätt med medicinskt fack-språk....

Längtar till en Thailandsresa med Skyttekungen och Stekarn... :P

Kul med böter

Som alla säkert fått med sig så fick jag ifjol sommar (helt felaktigt såklart) 10.000:- NOK i böter pga lite hårt tryck på pedalen.

Förra veckan fick jag en purring (påminnelse/krav) från Statens Innkrevningssentral på 10 lax plus 430 kr i avgifter.... detta en vecka efter jag själv ringt in och undrat om inte jag skulle få nått papper snart... Givetvis blev jag otroligt nöjd och ringde idag med tanke på att skälla ut första bästa norsk.

Men ack vad förvånad jag blev när jag möttes av en trevlig dam som direkt tog bort avgifterna och la upp en söt liten betalplan på 600 NOK i månaden. Fick själv bestämma förfallo datum och allt. Jöss...

Måste få tag i en mekaniker som kan fixa topplockspackningen + eventuellt andra fel på min lilla skruttbil också.... eller så gör jag en "Jämtland special" och tänder på skiten.... :P

En helg utan bil och internet

Jodå, bilen står här. Synd den inte går nånstans...

Vi spelade match i fredags borta mot sämsta laget i serien. Och vår vana trogen så vinner vi inte mot dåliga lag, framförallt inte borta. Det slutade 1-1 efter att de gjort mål på en feldömd straff varpå jag fick ett korrekt gult kort när jag talade om för domaren hur bra jag tyckte han var...

Annars då gjorde jag en bra match, kanske den bästa i år och det märks att formen kommer och att det ger mycket att träna med Moss. Ett Moss som förresten förlorade den viktigaste matchen för året och nu kan räkna bort chansen att gå upp. Jävligt trist.

Blev utgång för mig på fredagen tillslut vilket förde till en riktigt tung lördagsuppgift som coach för B-laget. Vi förlorade dessutom men har en ny match idag, frågan är bara hur jag ska ta mig dit...  Lördagen blev jäkligt soft, sov från 6-10 på kvällen och kikade på lite film sen... var uppe tidigt på söndag för att gå till gymmet innan Moss matchen.

Nu är det dags att lägga ner lite krut på arbetet igen. Har nog inte så mycket annat att berätta om tror jag... i sånt fall så återkommer jag

RSS 2.0