Stay Awaaaay

Söndag morgon och nykter, inte helt illa det inte! Blev ingen träning nu på morgonen så jag ska ta och dra iväg på jobbet direkt och logga in 4 timmars arbete. Vad kul det ska bli!

Skulle även behövt att göra lite jobb här hemma, har en hel del att skriva och planera. Får se om det hinns med, beror lite på mötet senare idag.

Har konstaterat att 2009 kommer gå i arbetets tecken utan någon större mängd med fritid. Dock kommer cashflowet öka drastiskt för att kompensera så det får väl gå då...

Mmmmbop!

Julbord med stol

Igår var vi på Café Riis och åt gott, drack gott och idag är jag absolut inte "Mmmmbop".

Dags för lunch. Middagen blir efter midnatt. Vad gott det ska bli.

Kvällsjobb is da shit

Kom hem från 3,5 timmars kvällsjobb för ett litet tag sen. Det är skönt att jobba på kvällarna framförallt när man tråk-packar och kan sätta på musik på hög volym och bara fasa ut typ. Tänka på livet, drömmarna eller sjunga med musiken och vips så går tiden så mycket fortare!

Imorgon är det julbordsgrejsemojs med jobbet, vi ska helt enkelt äta och bli fulla. Två saker jag anser mig rätt jävla bra på faktiskt.

Funderar på om jag ska se nyaste avsnittet av House eller sova... svårt val. Kanske blir se House och somna?

Jaja... Händer det nått kul då?

Trötters dag i tröttland

Idag är jag trött. Väldigt trött. Det kan ha och göra med att jag inte gick och la mig igår. Det kan ha att göra med öl och whiskey. Det kan också såklart ha med nått helt annat att göra.

Vaknade 0930 på soffan pigg och rask (red anm. panik) och drog på jobbet. Här försöker jag bli pigg till träning och det kommer nog gå fint.

Vi har lite rockeringar i kryssningsensabeln, en av de säkra blev borta, en säker har vi inte hört från och en tredje är osäker. Dags att börja kalla in reserverna!

Blogg torka

Har svårt att motivera mig för att blogga. Allt känns så trivialt att det inte frambringar någon lust till att skriva ner ord som bildar meningar som med lite tur kan ha mening. Inte för att allt är grått och tråkigt just nu, utan mer för att jag inte vet om jag vill dela med mig av den massan som fyller mitt liv.

Jobbade 9 timmar igår och såg sen Chargers-Colts på Viasat SportN, en repris från söndag kväll. Och jag måste säga att ska man se Amerikansk fotboll så ska man se den dagen efter, utan reklampauser. Såg Giants-Cardinals live i söndags och det tog 3,5 timma inklusive alla pauser och dessutom lyckades inte Viasat klippa tillbaka till live-feeden i tid så man missade spel. Ruggigt frustrerande. Lite fantastiskt är det dock att en match som är 60 minuter (4x15) kan pågå i 210 minuter....

Back to work där jag har en hel del att göra framöver vilket är bra. Det som därmot börjar smyga sig på är frustruationen över att inte utvecklas. Känner inte att jag lär mig något, jag blir inte bättre på nånting. Funderar på att övertala chefen till att låta mig gå någon typ av kurs mot ekonomi eller marknadsföring. Eller leta kvällskurser. Jag har stagnerat, jag hatar att stagnera...

More Weapon

En tilltänkt nykter helg blev inte vad jag trodde den skulle bli. För det första så blev den inte nykter och för det andra så blir det inte så mycket helg heller.

Satt hemma i fredags och var less som sören, vilket gjorde vägen till whiskeyn kort. Och eftersom den var god så blev det en hel del av den och en kort visit på krogen våningen under. Blev väckt av Halvar på lördag morgon när han ringde och sa att han skulle plocka upp mig för att åka på en fotbollsturnering i Halden. Det hade jag glömt att jag tackat ja till. Så formen var lite sisådär de första matcherna. Gick ändå bättre än förväntat för mig med tanke på förutsättningarna; Ingen mat på 24 timmar, en flaska whiskey och 6 timmars sömn. Jag gjorde t o m ett mål, en läcker tunnel på backen och en vårdad placering intill stolpen. Tyvärr fick vi möta det bästa laget i turneringen redan i kvartsfinal, annars hade vi gått till final och fått pisk där. De var riktigt bra och hade minst en tippeliga spelare i laget, Kim Holmen, dessutom så var det knappast deras första inomhusturnering och de var knappast bakis som hela vårt lag var...

Turneringen var kul och lagfesten efteråt ett måste. Så då var det bara på't igen. Jag gick hem och lade mig tidigt, tydligen. Vaknade i soffan som vanligt. Åt för första gången i helgen, blev en Donken till frukost. Ska iväg och jobba några timmar och sen är det Sunday Night Football på SportN. Viktigt!

Less Weapon

Så sjukt jävla less. Vet inte varför. Har ingen egentlig grund till det. Men så är det bara. Den där känslan av avsky mot allt sköljer över mig och min lust att göra saker försvinner och ersätts av en fråga: Vad vill jag göra? Svaret är just nu att jag inte vill göra något, men ändå något, fast något annat, nått som jag inte gjort förut, någonting större, bättre, häftigare... Jag har ingen aning, men det som är klart är att jag är för less för att gå på Sprint träning. Och det finns egentligen ingen grund till det. Det bara är så...

Fick ett relativt väntat svar idag på mötet och kanske var det väl egentligen mer positivt än vad jag trodde. Men vad är det egentligen jag vill då? Orkar jag lägga ner den tiden, har jag viljan och får jag föutsättningarna?

Kung klipp

Här får ni se lite om den magnifika bil jag nu åker, ett klipp från världens bästa motorprogram, Top Gear:



Erkänn att du också vill ha en.. :)

Next season


Kom precis hem från Bellevue där jag suttit och lyssnat på Sprints tränares presentation av upplägget för 2009 säsongen. Som alltid när tränare pratar om hur man ska göra saker nästa säsong så låter det bra. Har varit med så pass länge nu så att jag vet att det du säger i november inte betyder ett skit, det är det du presterar i mars-april som är det viktiga. Tror att alla år jag hört en tränares upplägg så har det faktiskt aldrig hållts. Problemet tror jag är att man är så ambitiös i planeringen från början och kanske lite för specifik i det man presenterar för en grupp. När du senare upptäcker att det är andra saker som måste tränas på och göras så bryter du det du har sagt och tappar fort förtroende. Med det sagt så hoppas jag att dessa grabbar kan följa upp det som presenterades för då går det säkert bra för Sprint.

Jag då? Ska jag spela i Sprint nästa år? Nej, det är alldeles för tidigt att svara på. Ska i ett möte imorgon tidigt där jag får en idé om vart jag står kvalitetsmässigt. Och då kommer jag troligen ta ett beslut om jag ska spela fotboll i huvudtaget. Just nu är det 50/50 att jag slutar och fokuserar på att utveckla mig som tränare.

Nu är det dax för middag, vad gott det ska bli!

Här är min nuvarande transport

Tänkte att alla ni som sitter där och undrar och funderar på hur min nuvarande transport ser ut måste ju få en bild på det fantastiska vidundret. Här kommer den, frågor, funderingar och bitska kommentarer tas gärna emot...



Command Position:


Vackert, eller hur? :)

Frulle utan bulle

Något ovantligt har hänt, det har hänt tre dagar i rad nu, det är en positiv sak. Jag har lyckats tagit mig ur sängen kl 8. Har försökt göra det flera dagar i rad tidigare, men har inte funkat den senaste tiden, förrän nu då. Jag tror det beror på att jag ökat träningen en nivå och därför helt enkelt mår bättre, både fysiskt och psykiskt.

Sitter med min mäktiga frulle nu, ett glas apelsinjuice och två riskakor. Ska iväg på jobbet, i min militärbil....

Bra med nyckel?

Jag har slutat att förvånas över mig själv. Det är ofta som jag glömmer saker och då framförallt saker som är viktiga. Idag var inget undantag. Givetvis så glömde jag min lägenhetsnyckel på nyckelringen som också har min bilnyckel och är i min bil. Synd att jag inte har min bil då kanske du säger, och vet du vad, du har rätt. Det är synd, för nu har jag ingen nyckel. Fick securitas vakten på gallerian att låsa upp (tur jag kom hem innan stängning och upptäckte fadäsen!).

Jaha, får väl vara hemma i 10 dagar då och vakta lyan. Eller få en nyckel till.. hmm....

Vad fan har jag gett mig in på??

Har tre saker som jag vill berätta. En tänker jag lämna utanför bloggen. Men först till det största, eller dummaste:

Jag har gått med på att låna ut min bil till en av Eivinds kunder. Denna person, som för övrigt verkade vara jävligt reko och trevlig har köpt en gammal Land Rover Defender militärbil av Eivind. Eller ska köpa eller nått sånt. Han skulle till Sverige i 10 dagar och då ville han inte köra Land Rovern. Vilket jag nu förstår. Så jag var snäll och trevlig och gick med på att byta. Jag ångrar mig. "Den är lite vinglig i styrningen, så komfort fart är ca 80". Jag körde från Statoil Mosseporten till jobbet, ca 3 km i 60-70 och det kändes som om jag fyllekörde. Jag vinglade utan dess like på vägen och var nästan i diket, sen nästan frontal krock... fy fan... måste lugna ner mig lite nu...  Klart är att den där bilen inte är något för mig. Drar iofs bara 1,5 liter per mil...

Appropå frontal krock... när jag skulle ut till träningen idag på Amfi banan så körde jag upp för Helgerödgata som vanligt. Från vänster svänger helt plöstligt en Volvo XC90 ut i full fart framför mötande bilar (som har vikplikt) och rakt ut, nästan i mig. Jag tvärnitade och missade skiten med ca 2 cm. Hängde mig givetvis på tutan, blev lite chockad, körde sen ikapp skiten och funderade på att stanna den och skälla ut chauffören. Givetvis så var det en medelålders kvinna som körde, inte speciellt otippat kanske. Direkt efteråt blev jag mest förbannad på mig själv som inte gav fan i att bromsa och bara mosat rakt in i den där feta, nya volvon. Hade säkert fått löst in min bil på en sån krock vilket inte skulle vara fel och kärringen hade ju åkt på allt. FAAAN!! Jävla reflexer... !

Ok, två av tre är inte dåligt. Ska se om jag får upp modet för att sätta mig i den galna bilen och köra hem till min nystädade lägenhet....

Det luktar bränt...

Nånstans uppe över mina axlar måste det ha brunnit. Har nu tränat 4 pass på 3 dagar och igår fick jag för mig att köra snabbhetsträning halv 9 på kvällen. Vad fan är det som händer?? :) Tog med mig Korsnes upp på Amfi för ett pass på en dryg timma. Gick överraskande bra trots ett benpass tidigare på dagen. Fick även nya FM av cross som ska installeras i helgen.

Såg en NFL match till igår, San Diego mot Pittsburgh. Nästan bättre att se matcherna i eftersändning dagen efter så slipper man reklam avbrotten och alla timeouts. Var återigen en sjukt spännande match att se, slutade tillslut 11-10 till Pittsburgh, de gjorde inga poäng på touchdown, bara fieldgoals och nån typ av miss av SD. Börjar få mer och per pejling :)

Appropå bränt så gick brandlarmet igår när jag skulle iväg och träna. Hann aldrig gå ut, bytte om istället... respekt.

Köttbullevästern

Back at work. Vad kul det är! Startade dagen tidigt för en gångs skull, var uppe med tuppen, och som alla vet kliver tuppen upp 07:50. Drack frukost och pallrade mig iväg på gymmet för ett ben-pass. Skönt som sören.

Hittills på jobbet har jag handlat, hämtat post, snackat med Sprint och lagat samt ätit mat. Nu fokuserar jag hårt på uppgiften att dricka kaffe och snusa, går jävligt bra om jag får säga det själv.

För den som har ett ännu tråkigare liv än mig så kan jag meddela att något stort har hänt i mitt. Eller stort var kanske att ta i, men lite överraskande är det likväl. Jag har börjat blivit seriöst intresserad i Amerikansk fotboll. Sitter klistrad framför Viasat sport på söndagarna och facineras av denna sport som jag bara för några år sen inte förstod mycket alls av. Igår var det en mycket bra och spännande match mellan Tampa Bay Buccanners och Minnesota Vikings. Quarter backen Garcia i Buccs var grym. Nu hejar jag iofs på Giants men det här intresset har gått så långt att jag t o m är inne på ESPN och kikar på NFL sidan... skandal....

Jeff Garcia - QB i TB

Det är så lätt att fantisera

Då har ännu en helg lämnats åt historieböckerna. Och vad är det vi tar med oss från just denna helg? Ja, helt ärligt inte mycket. Blev rätt lugnt med ett gympass på lördagen och en soft kväll framför stand-up på SVT. Söndagen började otroligt tidigt med ett konditionspass tillsammans med Korsnes kl 10 på Amfi. Jobbigt som sören. Hem till en klassisk lunch med pasta och fiskpinnar. Iväg till Ösfoldhallen för att se en zon-match mellan Moss och Fredrikstad P94.

Helt plötsligt kommer det massa skumma erbjudanden om framtiden. Vad jobbigt det ska bli!

Bra pensionsspar!

Kom på att jag hade ett pensionsspar på Skandiabanken som jag kollade till senast för ett år sen. Idag loggade jag in idag och såg att de då 2500 kr har haft en utveckling. En rejäl utveckling. Åt fel håll!!! Kvar på kontot är 1300 spänn... tur jag bara är 22, i år igen...

En spännande fredagkväll här annars. Ugglar framför teven här i dödens väntrum som kallas Moss. Har bestämt mig för att kliva upp tidigt imorn för en dag lik förra lördagen med två träningar. Sjukt kul liv man lever...



Varför vara i New York när man kan vara i Moss....

Jag är en man som älskar mus


Ceeeekeeeeeeeen

Jag skrev en rad om Ceken [ZEH-ken] 's väska som många tyckte innehöll lite väl många saker. Vissa sammanliknade den med en tjejväska pga det innehåll som han valt att stoppa ner där. Jag tycker att, visst, kanske lite väl överdrivet innehåll, men är man en gigolo så måste man ju ha massa saker i väskan!

Det som är intressant är värderingen som Ceken lägger i min rad. Han tolkar det som om jag inte tycker att han är en man. Det gör jag. Jag tycker han är en man med en väska. För mig personligen är inte det negativt, det är bara något jag inte är.

Cekens väsk-innehåll:


Världens bästa preventivmedel

Igår var jag på middag hos Mike och där var också hans två döttrar med respektive och deras barn. Det var inte ett barn, inte två ungar där, det var sex (6!!) stycken... Ett jäkla oliv och ungar som sprang runt, runt och det ena med det andra. Det var helt enkelt en upplevelse som jag skulle vilja kalla världens bästa preventivmedel. Nog för att dom är rätt trevliga alla barnen var för sig, men vad faaaan. Skrev inte upp mig på listan för frivilliga baby-sitters om vi säger så...

Ceken visade vad han hade i sin väska på bloggen. Jag har ingen väska. Jag har fickor. Jag är man.

Vinter över ån

Imorse fick jag skrapa rutan på bilen och det är början på något som säkerligen kommer bli alldeles för långt, vintern. Global warming my ass. Klev faktiskt upp nästan i tid idag, satt larmet på halv 8 och tog mig ur sängen kvart i 8. Riktigt bra mot vad det brukar vara: Snooze, snooze, snooze, snooze och vips är klockan 9...

Såg en bra serie igår på TvNorge, Dirty Sexy Money. Gick två episoder efter varandra och jag är fast. Serien är producerad av Bryan Singer som också är en av skaparna av House så det lovar ju gott.

Ska iväg och hålla i en träning idag vid halv tre, blir kul. Sen är det inplanerat middag hos Mike och därefter så skulle jag behöva träna men tror det slutar med kvällsjobb....

Vad kul det ska bli!


Natalie Zea som Karen Darling

Talibanapor

Igår när jag äntligen kom hem runt 10-11 tiden så möttes jag av en ovanlig doft. Det luktade rent. Mina två städtjejer hade slitit sina små bakdelar av sig i nästan 3 timmar för att skrubba stället från topp till tå. Kändes väldigt tomt i lägenheten eftersom allt skräp var borta, en konstig känsla... Hittills har jag hittat två fel; det första var att spisplattan stog på full gas när jag kom hem och det andra att de inte dammtorkat min säng. Blir löneavdrag :P

Fastnade framför teven igår, rättare sagt på National Geographic där de visade en dokumentär om talibanupproret i ett fort 2001. Enligt Torsten, som är i Afghanistan så kallas det för bajsfortet eller Mike Spann efter den CIA agent som dödades vid starten av upploppet. Torsten minns: "slutade med att man fick vattenfylla källaren för att dränka talibanaporna :P" och det stämmer, efter två dagars stridande och ett otaliga, misslyckade luftangrepp så beslöt nordalliansens ledare att vattenfylla källaren där upprörarna befann sig för att spola ut dom. Efter 20 timmar så kom de ut nerfrysta och bland de 86 st som hade överlevt fanns en vit-amerikansk taliban vid namn John Walker Lindh.

Ehh.. ja... jobb ja...


Målvaktstränarkurs

Har precis anmält mig till en kurs för målvaktstränare. Den går av stapeln den 13-14 december så det blir ju en festlig lucia natt...  Noterade att den även är inriktad "FOR KVINNEFOTBALLEN" vilket är lite humoristiskt. Men jag måste gå någonting så jag får det på papper och tydligen så var det här den mest avancerade kursen du kunde få i Norge för tillfället.

I andra nyheter så har jag varit hemma och instruerat mina städtjejer om vad som ska göras så det blir sjukt spännande att se hur det ser ut ikväll när jag kommer hem. Ska först till Östfoldhallen för att se kretslaget (länslag) för 94orna träna. Vad kul det ska bli...!

Jointman, what have you done?

En av mina bästa kompisar spenderade helgen väldigt full i Vemdalen och har gjort den klassiska missen i att supa bort telefon, kreditkort och körkort. Shit happens så det var ju inte så allvarligt. Men den här kommentaren här på bloggen måste fram i dagsljus:

"Den ringer fortf.. så kan ju ligga i någon kastrull eller något liknande.. Idag när du ringde kunde jag inte svara. Satt fast i poliskontroll. Körförbud sen den 31 Maj tydligen=) 1500:- fattigare.. hade klarat mig om jag hade haft ett körkort att visa upp!! Ibland är humor inte kul..=) "

Jag tycker det är skitkul!! Välkommen in i bötessällskapet, du har ca 9000 kvar innan du är ikapp mig... :P

Ahhhh

Måndagar är intressanta. Vaknade upp till ett storm väder med intensivt regnande, älskar att sova när det regnar ute, det är på nått konstigt sätt lugnande. Så jag låg där längre än jag egentligen skulle och bara njöt av att leva, ibland har man inte stora krav...

Måndagar på jobbet brukar vara stressiga och jobbiga, men idag är undantaget. Sitter här och har inget (kul) att göra, så jag oroar mig för att jag måste ta tag i några riktigt tråkiga saker.

Smalband och bredbild

Sitter på det fantastiskt snabba mobila bredbandet via, ja, mobilen och plitar ner något så ovanligt som ett söndagsinlägg i bloggen. Alla vanor är till för att brytas och så också denna! Menar, kan jag laga mat två gånger på en dag som jag gjorde igår så måste jag ju kunna rita i bloggen på en söndag!?

Var uppe kl 8.25 imorse, käkade frulle och drog iväg på AMFI banan till strax efter kl 9. Där dök det upp ett gäng med lovande fotbollsspelare som vi hade en träning med. Var kul, intressant och nyttigt. Tror det blir väldigt bra det där!

Efter träningen så drog jag hem och värmde mig med en dusch, lagade mat (kötbullar och makkisar, sjuuukt länge sen) och drog iväg till Östfoldhallen för att se 93ornas kretslag (länslag) spela match. Var ju sådär, men uppdraget genomfördes... Anders kom dit och höll mig sällskap i andra halvlek och vi drog vidare efteråt till Fredrikstad för en middag tillsammans med Åsa på kebab house.

Hmm.. nu är det snart dax att gå upp, bäst att gå och lägga sig först!

Saturday night working

Sitter och gör de sista finputsningarna på träningen imorgon. Ska bli kul att komma igång och se hur det funkar. Tror det går sjukt bra, även fast det betyder att jag inte får dricka nått mer på lördagar utan istället jobba,,

Idag startade jag min träning. Började kl 11 med att åka ut på konstgräsplanen och löpa intervall för att få upp lite kondis. Provade en varitant som det sägs ska vara väldigt effektiv, löper x min, vilar x min. Jag körde 4/4, 3/3, 2/2, 1/1, 1/1, 2/2, 3/3 4. Var sjukt jobbigt och alldeles för nära frukosten som jag nästan spydde upp halvvägs.Hade svårt att få luft kändes det som vilket kan ha att göra med att jag inte tränat regelbundet på tre veckor och varit otroligt full många helger. Kan också bero på nått annat, "hoppas"!!

Tog mig hem, relaxade, lagade otroligt god lunch, slappade lite mer (spelade FM) och drog mig sen iväg på gymmet kl 4. Noterade att det var mitt första besök där på över en månad.... jag som är van att vara där minst 2 ggr i veckan... hmm... var också sjukt jobbigt, mysko...

Tycker jag varit jäkligt duktig idag med min hemma dag. Lagat mat två gånger, något som aldrig tidigare har hänt på samma dag i modern tid. Men vem vet, jag kanske bli en vettig människa tillslut jag också...

...jag vet, det var att ta i...


Mat?

Sitter och funderar på vad jag ska laga för mat. Försökte mig på en kyckling wok igår som gick helt åt helvete. Var inte gott nånstans. Har mer kyckling kvar och undrar om jag är kompetent nog att tillaga den på ett sätt som gör den ätbar. Är sjukt tveksam.

In other news så kirrade jag ett trådlöst tangentbord och mus idag så jag använda 46 tummarn som skärm. Ska fixa en mediadator att ha under teven senare istället för den bärbara. Blir sjukt bra.

Hmm... vad fan ska jag käka...?

O Brother, Where Art Thou?

Igår försökte jag att ringa några av mina bästa kompisar i hopp om att få tag i ett bra recept på kyckling och berätta att jag laddat ner nya FM-demon och sett hur dålig jag var på spelet. Ingen svarade. Ringde först till "the Joint" som brukar svara 8 av 10 ggr och sen till "Mr. Lurad" som svarar 0.05 av 10 gånger. Ibland känner man helt enkelt bara för att snacka med nån som förstår skämten och tycker ointressanta saker är lika kul som jag tycker.

Det är väl det som är det negativa med Norge. Inte så att jag inte har någon polare här, men dom fattar ju inte samma skämt och det är inte lika kul att ringa till nån som man inte fattar vad dom säger :) Sen glider man ifrån dom som man tidigare umgicks väldigt mycket med, men det är klart: Äkta vänner är alltid ens vänner.

Blev ingen road-trip till Linköping, var tvungen att ställa in den eftersom vi ska ha första samlingen på söndag med mina målvaktstalanger. Sen så måste jag jobba, träna och vara nykter en helg. Och spela FM. Och se på två avsnitt av Chuck.

Appropå det så efter nästan två veckor utan internet hemma så funkade det igår kväll, blev helt paff. Lyyysande sickan.

Varför bloggar jag? Ingen jävla aning...

Bubbelplast

Valet blev avgjort till fördel Obama. Själv gick jag och lade mig vid halv 6 och fick mäktiga 3 timmars sömn innan gårdagens arbetsdag. Sov mer inatt. Ville sova mycket mer, snoozade 7 gånger...

När jag skulle börja skriva här idag så kände jag att jag har en hel del intressant att dela med mig om, nu när jag börjat skriva så har jag glömt bort vad det var och tror att det bara blir massa skit.

Har börjat spela FM igen, sjukt beroendeframkallande. Sitter och laddar ner demon på det nya som släpps nu i november också (så jag har något att göra på jobbet) för att se hur bra (läs: dålig) jag är på spelet.


Det börjar dra ihop sig

Obama leder med 199-78 elektorsröster enligt CNN's slutledningar. Det tycker man ju är en bra marginal, men det sjukaste är att totalt har 40 millioner röster räknats och det skiljer bara 320,000 st  i fördel för Obama.

"Såg" Rangers torska mot Islanders vilket är bland det värsta man kan göra. Mitt enorma internet via mobilen klarade inte av live-feeden, fick mest lyssna på ljudet vilket räckte för att konstatera att Rangers power-play inte bara gör dåligt med mål framöver, de släpper in massa mål också... torsk 2-1 på två mål i numerärt överläge i röven!! Katastrof!

Back to CNN, klockan är ju bara 03,54...

CNN - Election night

Blev en skön fotbollskväll hos Neil och Adam med pizza och läsk tillsammans med Lasse, Halvar och Kuvis. Den sistnämde hade lyft av gipset idag och benet var grovt som min underarm. Såg löjligt ut. Ungefär som straffen Liverpool fick, men vad gör det när jag håller på reds. En trevlig kväll, sånt där man gör alldeles för sällan med polarna.

Kom hem och satt direkt på CNN för att följa valet. De spelade precis upp det robotsamtal som McCain-Palin sänder ut till alla ex-Kubaner i Miami. Helt sjukt vad den robotrösten (på spanska) ljuger om att Castro hejar på Obama och att det kommer politiska poliser om han vinner. Tänk om det skulle ske i Sverige? VIlket jävla liv det skulle bli... jaja...

The show must go on...


Uppesittarkväll?

Då är den här, den ultimata uppersittarkvällen. Plocka fram whiskey flaskan, öppna korken och kasta den långt bort. Kvällen börjar med Champions League fotboll, främst Liverpool-Atletico Madrid och fullföljs senare framför CNN och valvakan. Eller hur det nu var... Alla här verkar tro att Obama kommer vinna, jag är inte så säker. Man ska inte undervärdera människors dumhet, och framförallt inte vita, feta, medelklass amerikaners. Det kommer bli jämt tror jag. Nyckeln blir Flordia, Pennsylvania och Ohio som har många elektors röster. Spännande!

Ska iväg till engelsmännen och se Champions League, fotbollen ska intas med det klassikt norska: Pizza og brus. Vad gott det ska bli!

Igår var jag iväg på gymmet och sprang i 45 minuter, var sjukt jobbigt efter en tvådagars och förkylning. Men otroligt skönt efteråt, som brukligt är. Ska träna lite ikväll också innan pizzan ;)

I övrigt så jobbar jag på fullt och bra, velar lite när det gäller att sluta spela fotboll och har hittat ett projekt inom fotboll som ska bli jävligt kul att jobba med. Har även bokat upp mig på nyårsfirande ála ZEH-ken i Östersund eftersom han bokat upp sig som en hel del andra på kryzz den 27/12.

Vad kul det ska bli!

Vi simmar alla i samma båt!

Förhoppningsvis så gör vi det på juldagen och / eller den 27e. Inbjudan har gått ut via ansiktet och svaren bara haglar in. Vore riktigt kul om många kunde hänga på, kommer bli årets händelse garanterat!



Var upp på gymmet idag för första gången på två veckor. Sprang i 45 minuter med sportchefen i Sprint något som var sjukt jobbigt efter två raka tvådagars party-helger, pumpen slog hårt på slutet. Ser fram mot nästa helg och nästa tvådagars!! :P

Brandlarm!

Du kanske undrar hur helgen var? Fråga någon annan, för jag har ingen större koll...

Kom tillslut iväg till Kuvis i lördags och träffade han, Stian och Halvar. Intog alkohol i stora mängder och sen begav vi oss ner på byn. Jag tog på mig att visa Adam alla byns ställen och det var väldigt skoj, tror jag. Kommer bara ihåg att jag kommer hem, går upp för trappen och hör något som "blippar", ljudet kommer från en box och jag glor på den, öppnar dörren hem och då går brandlarmet. Detta underbara larm som är kopplad till köpcentret i stan. Köpcentret tar upp hela centrum och larmet hörs över exakt hela staden. Tror inte jag hade något att göra med att det gick, men är inte helt säker...

Igår var en dag som spenderades i soffan. Åt frukost, två mackor vid kl 14, sen tog jag lite chips och cola till lunch och följde upp det med en pasta middag klockan 2230.... Hade lovat mig själv att inte äta ett mål mat till utan att skruva ihop soffbordet först. Vilket jag inte riktigt hade energi till...

Klart är att nu ska jag inte dricka förrens på fredag!

Skål!

Drömmar

Hade två konstiga drömmar inatt. Den första stog jag på torget i Uppsala och såg ett Norwegian flyg dala ner mot backen för att sprängas strax innan det tog i backen. Kände tryckvågen över ansiktet och minns kaoset som uppstod.

Den andra var jag på jobb i en lokal jag aldrig sett förut, jobbade övertid och i samband med någon typ av datasystems uppdatering så såg jag i en telefonlogg att en riktigt gammal flamma till mig hade ringt och sökt mig typ 30 gånger de senaste två månaderna utan att ha blivit kopplad till mig.

Hoppas det inte var sann-drömmar....

Då var det dags igen

Har varit på IKEA idag och inhandlat ett styck tv-möbel, ett styck soffbord och lite diverse shit plus saker till jobbet. Var där i ca 3 timmar, sjukt mycket folk och jag vet inte om jag hatar det eller inte. Folk är ju jävligt jobbiga och när man är bakis så orkar man inte bli så jävla sur, skulle nog helst viljat varit full på IKEA tror jag för att orka med skiten. Hade enorma problem med att välja soffbord, satt där och ugglade i en halvtimma innan jag fick hjälp av två trevliga svenska tjejer, Cecilia och Klara.

Så nu har jag monterat upp hälften och ska iväg på party för att fira Stians födelsedag. Vad kul det ska bli!

Skål!

RSS 2.0